Guldiga Gardiner

Hitta dina favoriter bland flera guldiga gardiner i både enfärgat och mönstrat. Välj bland flera olika material, gardinmodeller och nyanser. Genom att addera guldiga gardiner i hemmet får man en inredningsdetalj som drar till sig blickfånget och förhöjer den lyxiga känslan i inredningen.

Gardiner i guld

Guldiga gardiner ger en varm och ombonad känsla och har en omfamnande effekt när man kommer in i rummet. Få personer har nog missat att guld är en värdefull metall som florerat i kungliga och kejserliga miljöer sen urminnes tider. Det är även den ädlaste valören i tävlingssammanhang. Därför är det inte heller så konstigt att färgen associeras som något värt att glädjas över och att många associerar färgen till rikedom, storhet, inspiration och framgång. Hitta guldiga gardiner i flera olika nyanser som ockra, honungsgul och champagne.

Gardiner med guld

För den som inte vill ha enfärgade guldiga gardiner så kan man välja mönster med guldiga inslag. Gardiner med guldiga detaljer ger en livfull design där den metalliska effekten ger en snygg kontrast i mönstret. Addera gärna guldiga inslag i annan inredning i rummet för en snygg helhetskänsla i rummet. Matcha med guldiga kuddfodral, ljusstakar eller tavelramar för att på ett enkelt sätt skapa en röd tråd i inredningen.

Måttbeställ guldiga gardiner

Måttbeställ gardiner smidigt och enkelt online. Beställer du flera mönstrade gardiner i samma mått beräknas tygåtgången ut för att mönsteranpassa gardinerna. Med mönsteranpassning menas att mönstrets placering är densamma på alla längder så dom ser likadana ut. Vi syr upp gardinerna efter dina unika mått och skickar din beställning inom 10 arbetsdagar. All sömnad utförs av erfarna sömmerskor som har sytt både till privata hem, företag och hotell.

Läs mer...

Vanliga frågor

 • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
 • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Färg
  Guld
Filtrera efter
Kategori
Pris
Visa som Grid Listvy

30 artiklar

per page
 1. Brera Lino Ochre Gardinlängd Linne
  Brera Lino Ochre Gardinlängd
  Designers Guild

  Från 3501 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 2. Farran Champange Mörkläggningsgardin Mörkläggande
 3. Farran Gold Hissgardin Mörkläggande
 4. Farran Gold Mörkläggningsgardin Mörkläggande
 5. Farran Gold Öljettlängd Mörkläggande
 6. Kashmiri Ochre Gardinlängd
  Kashmiri Ochre Gardinlängd
  Designers Guild

  Från 4338 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 7. Sammetsgardin Elise Guld Sammet
 8. Satinato Ochre Hissgardin Mörkläggande
 9. Satinato Ochre Öljettlängd Mörkläggande
 10. Velluto Ochre Gardinlängd Sammet
  Velluto Ochre Gardinlängd
  Designers Guild

  Från 2151 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

30 artiklar

per page

Måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner efter dina unika mått. Välj bland hundratals mönstrade och enfärgade tyger i flera olika gardinmodeller. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner som gardinlängd, öljettlängd, panelgardin, wavegardin, hissgardin samt som slät och veckad gardinkappa. Måttbeställda gardiner skapar en balanserad och exklusiv känsla i hemmet där gardinerna blir en harmonisk del av inredningen.

Långa och korta gardiner – du väljer måttet

Vill du ha korta gardinlängder som bara ska nå ner till fönsterbrädet? Har du högt i tak och letar efter långa gardiner som är 300 cm, 320 cm eller längre än så? Allt detta kan du måttbeställa smidigt och enkelt online. Varje gardinmodell har dock sina begränsningar, en hissgardin kan exempelvis inte bli hur bred som helst för att konstruktionen ska kunna hissa gardinen upp och ned. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Gardiner med unika mått

Alla våra måttbeställda gardiner sys upp efter kundorder. Gardinerna sys upp från metervara till färdig gardin efter dina unika mått. På så sätt kan vi erbjuda en enorm bredd när det kommer till antal tyger och gardinmodeller. Vi syr alla våra gardiner med en hög kvalitetsmedvetenhet där den höga standarden syns i både hantverket och i valen av tillbehör och komponenter. Våra sömmerskor har en lång erfarenhet av att sy måttbeställda gardiner till både privata hem, hotell samt företag och offentlig sektor.

Måttbeställda gardiner från kända varumärken

På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner av tyger från flera kända varumärken och designers. Vi erbjuder gardintyger från bland annat Marimekko, Morris, Almedahls, Ljungbergs och Designers Guild från designers som Stig Lindberg, Astrid Sampe, Marianne Westman och Sven Fristedt. Vi har något för alla stilar och smaker i både enfärgat och mönstrat. Vi erbjuder allt ifrån retrogardiner till flådiga sammetsgardiner.

Gardiner online

På Textilgallerian kan du på ett smidigt och enkelt sätt beställa gardiner online. Varje gardin har ett unikt pris beroende på vilket tyg, vilken gardinmodell, upphängning och mått du väljer. Köp gärna hem tygprover på dom gardiner du är intresserad av och välj gardin i lugn och ro hemma. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt jämföra priser på de alternativ du är intresserad av på hemsidan där priset presenteras efter du fyllt i dina val och mått.
På Textilgallerian måttbeställer du dina gardiner online i tre enkla steg:

1. Välj vilket tyg du vill ha
2. Välj gardinmodell och upphängning
3. Fyll slutligen i dina mått

Efter att du har lagt en beställning på dina gardiner skickar vi din order inom 10 arbetsdagar.