Blå Gardiner

Välj bland ett brett sortiment av skräddarsydda blå gardiner i flera olika material, mönster och gardinmodeller. Föredrar du gardiner i retro, blommiga, lantliga, randiga, marina eller grafiska mönster? Vi har något för alla hem och stilar. Måttbeställ dina blå gardiner online redan idag så skickar vi din order inom 10 arbetsdagar. Alla våra måttbeställda gardiner sys i vår egen syateljé av erfarna sömmerskor.

Blå gardiner i hundratals nyanser

Välj bland hundratals blå nyanser som ljusblå, mörkblå, marinblå, duvblå, havsblå, indigo och gråblå. Blått ger en känsla av stillhet, lugn och balans och associeras med egenskaper som lojalitet, frihet och renhet. Generellt så symboliserar färgen blå det mesta man förknippar med stabilitet och lugn. Beroende på vilken nyans du väljer på dina blå gardiner så kan det tillföra olika känslor i inredningen. Väljer du en ljusblå gardin ger det ett fräscht och harmoniskt inslag i hemmet medan mörkblå gardiner adderar ett lager av djup i inredningen som skapar en ombonad och lyxig atmosfär.

Gardiner till blå väggar

Letar du efter gardiner till en specifik väggfärg? Det finns givetvis mängder av alternativ som passar bra till alla typer av väggfärger. Faktorer som din personliga smak samt mönster, material och färger i övrig interiör kan också styra vilket det bästa gardinalternativet är. Nedan är dock två metoder för att inspirera och hjälpa den som söker efter gardiner till blå väggar.

Ett bra första steg är att bestämma om man vill ha mönstrade eller enfärgade gardiner. Väljer du mönstrade gardiner ska du välja en gardin där du kan plocka upp den blå väggfärgen i mönstret. Då har du på ett enkelt sätt skapat en röd tråd i inredningen så att allt upplevs enhetligt. Vill du ha enfärgade gardiner till dina blå väggar är ett bra alternativ att hitta en gardin som går i samma blå ton som väggfärgen men i några nyanser ljusare eller mörkare. Om man lyckas hitta en blå gardin som går i samma ton som ens väggfärg istället för att gå till en helt annan färg som beigt, vitt eller grått så får man en mer harmonisk känsla utan för hårda kontraster. Beställ därför hem tygprover på de blå gardiner du är intresserad av för att enkelt kunna jämföra gardintyget med väggfärgen i sin rätta miljö.

Enfärgade och mönstrade Blå Gardiner

På Textilgallerian kan du välja bland både enfärgade och mönstrade blå gardiner från flera kända designers och varumärken som Morris & Co, Marimekko, Almedahls, Stig Lindberg, Designers Guild, och Viola Gråsten. Med mönstrade blå gardiner kan du på ett enkelt sätt få en personlig prägel i inredningen medan enfärgade blå gardiner ger mer frihet i inredningen för övrigt då dom är enklare att matcha med andra mönster och färger.

Läs mer...

Vanliga frågor

 • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
 • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Färg
  Blå
Filtrera efter
Pris
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 617

Page
per page
 1. Flowing Stålblå Tunn Gardin 100% Recycled
 2. Ljusblå Mörkläggningsgardin Siv Mörkläggande
 3. Siv Havsblå Mörkläggande Gardinlängd Mörkläggande
 4. Blå Mörkläggningsgardin Siv Mörkläggande
 5. Adam och Eva Blå Gardinlängd Klassiker
 6. Mörkläggande Bred sammetsgardin Como Royal 100% Mörkläggande
 7. Prisma Ljusblå Slät gardinkappa Flamsäkert
 8. -7%
  Liv Blå Hissgardin
  Liv Blå Hissgardin
  Arvidssons Textil
  Special Price 1638 kr Ordinarie pris 1758 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 9. -7%
  Mary Day Botanical Slate Hissgardin
  Mary Day Botanical Slate Hissgardin
  Ralph Lauren
  Special Price 3462 kr Ordinarie pris 3708 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 10. Duvemåla Marinblå Linnegardin Linne
  Duvemåla Marinblå Linnegardin
  Arvidssons Textil

  Från 1332 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 11. -15%
  Harvest Blå/Gul/Grön Gardinlängd
  Harvest Blå/Gul/Grön Gardinlängd
  Kinnamark

  Ordinarie pris 1315 kr

  Till 1116 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 12. Berså Blå Slät gardinkappa Ekologisk
 13. -9%
  Birds Sinfonia Source Gardinlängd
  Birds Sinfonia Source Gardinlängd
  Christian Lacroix

  Ordinarie pris 4501 kr

  Till 4083 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 14. Ekebyholm Blå Gardinlängd
  Ekebyholm Blå Gardinlängd
  Ljungbergs Textil

  Från 2837 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 15. -16%
  Floral Marinblå Gardinlängd
  Floral Marinblå Gardinlängd
  Kinnamark

  Ordinarie pris 1602 kr

  Till 1345 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 16. -12%
  Jazz Turkos Slät gardinkappa
  Jazz Turkos Slät gardinkappa
  Kinnamark
  Special Price 671 kr Ordinarie pris 764 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 617

Page
per page

Måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner efter dina unika mått. Välj bland hundratals mönstrade och enfärgade tyger i flera olika gardinmodeller. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner som gardinlängd, öljettlängd, panelgardin, wavegardin, hissgardin samt som slät och veckad gardinkappa. Måttbeställda gardiner skapar en balanserad och exklusiv känsla i hemmet där gardinerna blir en harmonisk del av inredningen.

Långa och korta gardiner – du väljer måttet

Vill du ha korta gardinlängder som bara ska nå ner till fönsterbrädet? Har du högt i tak och letar efter långa gardiner som är 300 cm, 320 cm eller längre än så? Allt detta kan du måttbeställa smidigt och enkelt online. Varje gardinmodell har dock sina begränsningar, en hissgardin kan exempelvis inte bli hur bred som helst för att konstruktionen ska kunna hissa gardinen upp och ned. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Gardiner med unika mått

Alla våra måttbeställda gardiner sys upp efter kundorder. Gardinerna sys upp från metervara till färdig gardin efter dina unika mått. På så sätt kan vi erbjuda en enorm bredd när det kommer till antal tyger och gardinmodeller. Vi syr alla våra gardiner med en hög kvalitetsmedvetenhet där den höga standarden syns i både hantverket och i valen av tillbehör och komponenter. Våra sömmerskor har en lång erfarenhet av att sy måttbeställda gardiner till både privata hem, hotell samt företag och offentlig sektor.

Måttbeställda gardiner från kända varumärken

På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner av tyger från flera kända varumärken och designers. Vi erbjuder gardintyger från bland annat Marimekko, Morris, Almedahls, Ljungbergs och Designers Guild från designers som Stig Lindberg, Astrid Sampe, Marianne Westman och Sven Fristedt. Vi har något för alla stilar och smaker i både enfärgat och mönstrat. Vi erbjuder allt ifrån retrogardiner till flådiga sammetsgardiner.

Gardiner online

På Textilgallerian kan du på ett smidigt och enkelt sätt beställa gardiner online. Varje gardin har ett unikt pris beroende på vilket tyg, vilken gardinmodell, upphängning och mått du väljer. Köp gärna hem tygprover på dom gardiner du är intresserad av och välj gardin i lugn och ro hemma. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt jämföra priser på de alternativ du är intresserad av på hemsidan där priset presenteras efter du fyllt i dina val och mått.
På Textilgallerian måttbeställer du dina gardiner online i tre enkla steg:

1. Välj vilket tyg du vill ha
2. Välj gardinmodell och upphängning
3. Fyll slutligen i dina mått

Efter att du har lagt en beställning på dina gardiner skickar vi din order inom 10 arbetsdagar.