Beigea Gardiner

Beigea gardiner tillför värme och en ombonad känsla i hemmet. Beigt är en stilren färg som lämnar plats åt andra intryck men tillför ändå väldigt mycket för helheten och värmen i ett rum. På Textilgallerian hittar du ett brett sortiment av beigea gardiner online.

Ljusbeiga, mörkbeiga och greiga gardiner

Välj bland gardiner i mängder av färger som ljusbeige, mörkbeige, greige, natur, mullvad, champange och sand. Beigea gardiner har många bra egenskaper, de är tidlösa, enkla att matcha med andra färger och passar i de flesta hemmen och stilarna. Även om beigt har en neutral framtoning så tillför de ändå väldigt mycket till helhetskänslan i ett rum. Dock kan olika beigea färger tillföra olika känslor i inredningen. Ljusbeigea gardiner tillför en mer naturnära och stilren känsla medan mörkbeigea gardiner adderar ett lager av djup och bidrar till en mer omfamnande och mysig känsla i rummet.

Beiga Gardiner i olika stilar

Välj bland beigea gardiner i flera olika stilar och mönster. Hitta dina favoriter bland teman som retro, Arts & Craft, marint, lantligt, modernt och grafiskt. På Textilgallerian har du ett brett utbud med flera kända varumärken där du kan hitta den perfekta stilen för just ditt hem. Utöver mönster och varumärke så kan du även välja bland mängder av olika material. Vi har gardintyger i linne, sammet, polyester, bomull och viskos. Utöver att de olika materialen skiljer sig från varandra rent utseendemässigt så har dom även olika egenskaper och funktioner. Skötselråd, hur dom faller, mörklägger, insynsskyddar och dämpar ljus är några egenskaper som kan vara bra att se över innan man gör sitt val av gardin.

Måttbeställda beigea gardiner

Måttbeställ beigea gardiner online genom tre enkla steg. Välj tyg, upphängning och fyll slutligen i vilka mått du vill ha på gardinen. Välj bland flera olika gardinmodeller som öljett- och gardinlängder, panelgardiner, släta och veckade kappor, hissgardiner och wavegardiner. Alla måttbeställda gardiner sys av erfarna sömmerskor som sytt gardiner till både privata hem, företag och hotell. Din order skickas inom 10 arbetsdagar från att du lagt din order. Beställ gärna hem tygprover på dom beigea gardiner du är intresserad av. Då kan du välja vilken gardin du tycker passar bäst i lugn och ro hemma i gardinens rätta miljö.

Läs mer...

Vanliga frågor

 • Skräddarsyr ni gardiner i mina mått?
 • Kan jag beställa hem tygprover innan jag bestämmer mig?
Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Färg
  Beige
Filtrera efter
Pris
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 418

Page
per page
 1. Siv Champange med 4-fingerkrok Mörkläggande
 2. Pärlemorgrå Mörkläggningsgardin Siv Mörkläggande
 3. Beige Linnegardin 100% Lin
  Beige Linnegardin
  Utvalda

  Från 1071 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 4. Sune Beige Mörkläggande Hotellgardin Mörkläggande
 5. Grace Lin Beige Gardinlängd Favorit
  Grace Lin Beige Gardinlängd
  Textilgallerian

  Från 1071 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 6. Harmony Kalkgrå Bred Mörkläggningsgardin 100% Mörkläggande
 7. Siv Greige Mörkläggande Gardinlängd Mörkläggande
 8. Mullvad Linnegardin 100% Lin
 9. Benny Cream Blackout Hissgardin 100% Mörkläggande
 10. Benny Cream Mörkläggningsgardin 100% Mörkläggande
 11. Benny Cream Blackout Öljettlängd 100% Mörkläggande
 12. Peaceful Beige Mörkläggningsgardin 100% Mörkläggande
 13. Grace Lin Beige Hissgardin Favorit
 14. Ellie Greige Bred Mörkläggningsgardin Mörkläggande
 15. Grace Lin Beige Öljettlängd Favorit
 16. Siri Natur Bred Mörkläggningsgardin Mörkläggande
 17. Unikko Röd/Beige Halvlinne Gardinlängd Designklassiker
 18. -7%
  Äppelpäppel Natur Hissgardin
  Äppelpäppel Natur Hissgardin
  Spira
  Special Price 2090 kr Ordinarie pris 2237 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 19. Peaceful Blackout Beige Hissgardin 100% Mörkläggande
 20. Ellie Champange Bred Mörkläggningsgardin Mörkläggande
 21. Heavenly Greige Bred Gardin
  Heavenly Greige Bred Gardin
  Textilgallerian

  Från 1471 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 22. -15%
  Myllra Grön Gardinlängd
  Myllra Grön Gardinlängd
  Spira

  Ordinarie pris 1476 kr

  Till 1261 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 23. -11%
  Äppelpäppel Natur Slät gardinkappa
  Äppelpäppel Natur Slät gardinkappa
  Spira
  Special Price 808 kr Ordinarie pris 910 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 24. Farran Sand Gardinlängd Mörkläggande
  Farran Sand Gardinlängd
  Designers Guild

  Från 1584 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 418

Page
per page

Måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner efter dina unika mått. Välj bland hundratals mönstrade och enfärgade tyger i flera olika gardinmodeller. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner som gardinlängd, öljettlängd, panelgardin, wavegardin, hissgardin samt som slät och veckad gardinkappa. Måttbeställda gardiner skapar en balanserad och exklusiv känsla i hemmet där gardinerna blir en harmonisk del av inredningen.

Långa och korta gardiner – du väljer måttet

Vill du ha korta gardinlängder som bara ska nå ner till fönsterbrädet? Har du högt i tak och letar efter långa gardiner som är 300 cm, 320 cm eller längre än så? Allt detta kan du måttbeställa smidigt och enkelt online. Varje gardinmodell har dock sina begränsningar, en hissgardin kan exempelvis inte bli hur bred som helst för att konstruktionen ska kunna hissa gardinen upp och ned. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Gardiner med unika mått

Alla våra måttbeställda gardiner sys upp efter kundorder. Gardinerna sys upp från metervara till färdig gardin efter dina unika mått. På så sätt kan vi erbjuda en enorm bredd när det kommer till antal tyger och gardinmodeller. Vi syr alla våra gardiner med en hög kvalitetsmedvetenhet där den höga standarden syns i både hantverket och i valen av tillbehör och komponenter. Våra sömmerskor har en lång erfarenhet av att sy måttbeställda gardiner till både privata hem, hotell samt företag och offentlig sektor.

Måttbeställda gardiner från kända varumärken

På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner av tyger från flera kända varumärken och designers. Vi erbjuder gardintyger från bland annat Marimekko, Morris, Almedahls, Ljungbergs och Designers Guild från designers som Stig Lindberg, Astrid Sampe, Marianne Westman och Sven Fristedt. Vi har något för alla stilar och smaker i både enfärgat och mönstrat. Vi erbjuder allt ifrån retrogardiner till flådiga sammetsgardiner.

Gardiner online

På Textilgallerian kan du på ett smidigt och enkelt sätt beställa gardiner online. Varje gardin har ett unikt pris beroende på vilket tyg, vilken gardinmodell, upphängning och mått du väljer. Köp gärna hem tygprover på dom gardiner du är intresserad av och välj gardin i lugn och ro hemma. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt jämföra priser på de alternativ du är intresserad av på hemsidan där priset presenteras efter du fyllt i dina val och mått.
På Textilgallerian måttbeställer du dina gardiner online i tre enkla steg:

1. Välj vilket tyg du vill ha
2. Välj gardinmodell och upphängning
3. Fyll slutligen i dina mått

Efter att du har lagt en beställning på dina gardiner skickar vi din order inom 10 arbetsdagar.