Gardiner

Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Varumärke
  Almedahls
Filtrera efter
Kategori
Pris
Färg
 1. Beige 7 artiklar
 2. Blå 16 artiklar
 3. Brun 9 artiklar
 4. Grön 18 artiklar
 5. Gul 1 artikel
 6. Lila 1 artikel
 7. Multi 22 artiklar
 8. Orange 7 artiklar
 9. Rosa 9 artiklar
 10. Röd 11 artiklar
 11. Svart 17 artiklar
 12. Transparent 23 artiklar
 13. Vit 23 artiklar
Less
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 94

Page
per page
 1. -15%
  Granatäpple Beige Slät gardinkappa
  Granatäpple Beige Slät gardinkappa
  Almedahls
  Special Price 830 kr Ordinarie pris 974 kr
  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 2. -19%
  Granatäpple Beige Gardinlängd
  Granatäpple Beige Gardinlängd
  Almedahls

  Ordinarie pris 1611 kr

  Till 1308 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
 3. Korg Röd Gardinlängd 100% Lin
 4. Korg Röd Hissgardin 100% Lin
 5. Art Gardinlängd
  Art Gardinlängd
  Almedahls

  Från 1341 kr

  Skickas inom 10-15 arbetsdagar
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-36 av 94

Page
per page

Måttbeställda gardiner

Måttbeställ gardiner efter dina unika mått. Välj bland hundratals mönstrade och enfärgade tyger i flera olika gardinmodeller. På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner som gardinlängd, öljettlängd, panelgardin, wavegardin, hissgardin samt som slät och veckad gardinkappa. Måttbeställda gardiner skapar en balanserad och exklusiv känsla i hemmet där gardinerna blir en harmonisk del av inredningen.

Långa och korta gardiner – du väljer måttet

Vill du ha korta gardinlängder som bara ska nå ner till fönsterbrädet? Har du högt i tak och letar efter långa gardiner som är 300 cm, 320 cm eller längre än så? Allt detta kan du måttbeställa smidigt och enkelt online. Varje gardinmodell har dock sina begränsningar, en hissgardin kan exempelvis inte bli hur bred som helst för att konstruktionen ska kunna hissa gardinen upp och ned. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Gardiner med unika mått

Alla våra måttbeställda gardiner sys upp efter kundorder. Gardinerna sys upp från metervara till färdig gardin efter dina unika mått. På så sätt kan vi erbjuda en enorm bredd när det kommer till antal tyger och gardinmodeller. Vi syr alla våra gardiner med en hög kvalitetsmedvetenhet där den höga standarden syns i både hantverket och i valen av tillbehör och komponenter. Våra sömmerskor har en lång erfarenhet av att sy måttbeställda gardiner till både privata hem, hotell samt företag och offentlig sektor.

Måttbeställda gardiner från kända varumärken

På Textilgallerian kan du måttbeställa gardiner av tyger från flera kända varumärken och designers. Vi erbjuder gardintyger från bland annat Marimekko, Morris, Almedahls, Ljungbergs och Designers Guild från designers som Stig Lindberg, Astrid Sampe, Marianne Westman och Sven Fristedt. Vi har något för alla stilar och smaker i både enfärgat och mönstrat. Vi erbjuder allt ifrån retrogardiner till flådiga sammetsgardiner.

Gardiner online

På Textilgallerian kan du på ett smidigt och enkelt sätt beställa gardiner online. Varje gardin har ett unikt pris beroende på vilket tyg, vilken gardinmodell, upphängning och mått du väljer. Köp gärna hem tygprover på dom gardiner du är intresserad av och välj gardin i lugn och ro hemma. Du kan på ett enkelt och smidigt sätt jämföra priser på de alternativ du är intresserad av på hemsidan där priset presenteras efter du fyllt i dina val och mått.
På Textilgallerian måttbeställer du dina gardiner online i tre enkla steg:

1. Välj vilket tyg du vill ha
2. Välj gardinmodell och upphängning
3. Fyll slutligen i dina mått

Efter att du har lagt en beställning på dina gardiner skickar vi din order inom 10 arbetsdagar.