Louise Videlyck

"Naturen för mig är en aldrig sinande källa med inspiration. Jag slutar aldrig att tappa andan av naturens egna former och färger". Lousie har designat mönster för bland annat Arvidssons Textil, Kinnamark och Ekelund Linneväveriet i Horred.

Formgivare, produkt- och mönsterdesigner född år 1977 med bas i Varberg. Har studerat konst, formgivning, keramik samt måleri och är verksam nationellt och internationellt som textil- och mönsterdesigner sedan år 2005. Idag produceras hennes design i allt från textil, mattor, tapeter, papper, ljudabsorbenter, belysning, hästhoppningshinder och grafisk formgivning.  Louise beskriver hur hon inspireras; "vi har turen att bo nära havet och samtidigt ha närheten av skog och sjö i Småland vilket ger ett fantastiskt naturspektra. Också storstadsmiljöer kan vara riktigt spännande, då blir det mer grafiska mönster. Färg och form överhuvudtaget gör mig verkligen lycklig och det hoppas jag avspeglas på ett eller annat sätt i mina alster!"

Favorit-saker och platser: Favoriter är såklart mina tvillingpojkar som låter en på nytt upptäcka världen genom deras ögon. Älskar att få lyssna och studera deras iakttagelser om stort som smått samt få bekräftat att fantasi är bra att ha hela livet. Vistas gärna ute i naturen och det är få saker som slår en kvällsritt genom skog och mark en ljummen sommarkväll, med all dess dofter och synintryck. I Varberg är havet ständigt närvarande och här har vi fantastiska kustmiljöer året om, sommaren är dock min favorit samtidigt som vintern kan bjuda på dramatiska vyer vid vattnet.

Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt