Badlakan för barn

Handdukar för barn

På Textilgallerian hittar du handdukar och badlakan för barn, från klassiska vita i frottéhanddukar till lite större badlakan med barnmotiv med kända seriefigurer och disneykaraktärer!

Vad är skillnaden mellan en handduk och badlakan?
Badlakan beskrivs oftast som en typ av handduk av större storlek som även den används till att torka kroppen efter bad eller dusch. Ett badlakan kan användas på stranden som underlag eftersom den är större och bredare i storleken. Oftast har badlakan tillverkad i en velourkvalitet av bomull och är inte lika tjock som vanliga handdukar.

Ska jag torktumla mina badlakan?
vill du den mjuka och lena känslan i handduken ska du torktumla dina badlakan. Föredrar du däremot den rivigare känslan och vill vara snällare mot miljön låter du bli att torktumla.

Skötselråd för badlakan
För att bibehålla bästa möjliga absorberingsförmåga rekommenderar vi att du tvättar dina handdukar innan du använder dem. Du bör undvika att tvätta dina badlakan med sköljmedel eller att stryka dem, detta försämrar nämligen uppsugningsförmågan. Sköljmedlet lägger sig som en hinna över badlakanets bomullsfiber som förhindrar badlakanet att absorbera fukt. Alla våra badlakan kan torktumlas, tänk dock på att färgen snabbare försvinner vid torktumlingen.

Filtrera på:
Framåt Bakåt Visa alla 0 produkter | Sida 1 av 0 |
0 produkter | Sida 1 av 0 | Framåt Bakåt