Bäddset för barn

Sängen är den viktigaste platsen för barnets återhämtning, både för att bearbeta dagens händelser och för att få ny energi för nästa dags upplevelser. Ge ditt barn den bästa möjliga sömnen, köp sängkläder i bra kvalité som stärker ditt barns sömn och återhämtning. På Textilgallerian.se hittar du sängkläder och bäddset för barn från varumärken som Gripsholm, Spira of Sweden och Värnamo sängkläder. Vi har bäddset och spjälskydd i många olika färger, mönster och utföranden, hitta din favorit och köp ditt barn sängkläder smidigt och enkelt redan idag!

Sängkläder för barn i bra kvalité

Sängen är den plats där barn och vuxna tillbringar mest tid, av denna anledning ska man investera i sängkläder som huden och kroppen mår bra av och som förhöjer kvalitén på sömnen. För barn är det väldigt viktigt med val av material i sängkläderna. Naturmaterial som exempelvis bomull låter huden andas samtidigt som det värmer och är enkelt att tvätta, detta gör bomull till en bra kvalité för barnsängkläder. Ett material som bör undvikas när det kommer till sängkläder för barn är olika typer av syntetmaterial. Syntet låter inte huden andas utan täpper igen så luft inte kommer genom täcket. Detta kan leda till att barnet överhettas och får svårt att sova. Kolla därför alltid igenom produktinformationen när du köper sängkläder för att kontrollera att det är tillverkat i någon typ av naturmaterial.

Våra leverantörer av sängkläder

På Textilgallerian har vi ett handplockat sortiment av sängkläder av bra kvalité som barn mår bra av att sova i. Spira of Sweden gör sängkläder och spjälskydd för barn i härliga klara färger med lekfulla och grafiska mönster. Deras sängkläder blir ett färgglatt inslag i inredningen och går att mixa och matcha för en personligare inredning. Gripsholms serie av sängkläder för barn går mer i klassiska designer med sängkläder i vit botten med blå, rosa och grå inslag. De har även bäddset i ekologisk bomull för ett miljövänligt alternativ!

Filtrera på:
Färg
  • vit (1)
Varumärke
  • värnamo (1)
Tema
  • enfärgat (1)
Material
  • bomull/polyester (1)
Framåt Bakåt Visa alla 1 produkt | Sida 1 av 1 |
Spjälskydd Värnamo Vit 369 kr Köp
Leveranstid: 5-10 Arbetsdagar
1 produkt | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt