Tillbehör till badrummet

På Textilgallerian finns allt du behöver till badrummet. Under "tillbehör till badrummet" hittar du duschringar från Debel i olika färger samt necessärer i många olika färger och mönster från Designers Guild.

Necessärer 

På Textilgallerian har vi exklusiva necessärer för Designers Guild i härliga mönster och klara färger. Necessären hjälper dig att organisera dina hygien- och skönhetsprodukter, perfekt när du reser. Varje serie har tre olika storlekar, small, medium och large. Den lilla necessären passar perfekt för spännen, tofsar och smycken eller som en mindre necessär att ha i handväskan till vardags. Mellanstorleken är lagom för ditt smink och sminkborstar medan den stora är perfekt för exempelvis schampo, balsam, hårspray och deodorant eller om du helt enkelt är galen i smink och behöver en extra stor necessär. Necessären är även ett dekorativt inslag i badrummet. Att ha de smink- eller skönhetsprodukter man använder dagligen i en necessär som man ställer på badrumshyllan eller handfatet blir en snygg inredningsdetalj. Matcha med dina handdukar och badrumsmatta för en genomtänkt helhet i badrumsinredningen. 

Necessärer i sammet, linne och syntet

Alla necessärer har en vattenresistent insida för att enkelt kunna tvätta av den om vätska eller smink har läckt och smutsat ner inuti necessären. Däremot finns det olika material på necessärens utsida, hitta din favorit som passar ditt badrum. Välj mellan lyxig sammet som Leighton Necessär, vacker silke- och linnelook som Majella necessär eller en necessär i praktisk syntet som Dalahaye.

Framåt Bakåt Visa alla 3 produkter | Sida 1 av 1 |
Metallring 45 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Duschring Vit 39 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Duschring Transparent 39 kr Köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
3 produkter | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt