Amazing Rosa Hissgardin

Out of stock

SKU
TGHIJAKN861814-29
Skräddarsydd hissgardin i Amazing Rosa från Jakobsdals. Du väljer själv längd och upphängning. Vi syr din gardin i vår syateljé i Kalmar.
 • Kvalité: 67% Viskos, 33% Lin
 • Bredd: 140 cm
 • Mönsterrapport: 74 cm
(5kr)

Vi skräddarsyr din hissgardin

 • Du väljer tyg, vi syr

  Du väljer själv tyg från vårt breda sortiment, sen skräddarsyr våra sömmerskor dina nya hissgardiner direkt hos oss i Kalmar.

 • Både funktionell och vacker

  Hissgardinen är det perfekta valet för dig som vill ha en funktionell gardin och samtidigt få den textila känslan.

 • Komplett, redo att monteras

  Hissgardinerna kommer kompletta från oss och går enkelt att montera både i tak och vägg. Du väljer själv om du vill att hissgardinernas lindrag ska monteras på höger eller vänster sida.

 • Högsta kvalitet

  Våra skräddarsydda hissgardiner sys av sömmerskor med gedigen erfarenhet av gardiner och sömnad, alltid med komponenter av högsta kvalitet.

Vår syateljé

Vi är mycket stolta över vår egen syateljé där du som kund kan få dina gardiner uppsydda precis som du önskar. Att ha syateljén i samma byggnad hos oss i Kalmar gör att vi kan upprätthålla den kvalitet vi eftersträvar och ha nära kontakt med sömmerskorna. Våra sömmerskor har en lång och bred erfarenhet inom sömnad och har sytt gardiner till hotellkedjor, företag, offentliga miljöer samt till privatkunder. Allt som tillverkas sys med högsta noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

På Textilgallerian väljs alla komponenter och gardintillbehör med omsorg för hög kvalitet och hållbarhet för att nå bästa möjliga slutresultat. Tveka inte på att höra av er till vår kundtjänst om du har funderingar eller tankar om vår sömnad och syateljé. Det enda du behöver göra är att välja tyg, upphängning och färdigt mått, så fixar vi resten!

SKU
TGHIJAKN861814-29
Kvalité
67% Viskos, 33% Lin
Varumärke
Jakobsdals
Bredd
140 cm
Mönsterrapport
74 cm
Tema
Mönstrat
Martindale
20000
Gardintyp
Hissgardin
Detaljerad beskrivning
Tyg med ett exotiskt palmblads-motiv i vackert skiftande rostiga och rosa toner. Tyget har en härlig och mjuk kvalitet med ett snyggt fall som gardin.
Skötselråd
Write Your Own Review
Du recenserar:Amazing Rosa Hissgardin
Hur mäter jag?

Hissgardinen kan antingen monteras i fönsternisch eller fönsterfoder. För att få ut rätt bredd och längd på din nya hissgardin mäter du på följande sätt;

FönsternischMät på minst 3 ställen
på fönstret.

Fönsternisch – För att få ut rätt bredd på hissgardinen mät på minst tre ställen för att säkerställa det smalaste måttet i fönstret, dra sedan av någon centimeter för att ha lite marginal vid montering. Mät sedan hur lång hissgardin du önskar genom att mäta hur långt område du önskar att hissgardinen ska täcka fullt nerhissad.

FönsterfoderMät från foderkant till
foderkant och lägg sedan
på några cm.

Fönsterfoder – Mät från foderkant till foderkant och lägg sedan till några centimeter, beroende på hur långt ut du vill att gardinen ska sticka ut från foderkanten. Mät sedan hur långt område du önskar att hissgardinen ska täcka fullt nerhissad.

Stäng X

Det här är frågor och svar för Hissgardiner

Blocket ändras under Content->Blocks->FAQ TGHI